Uebler Fietsendragers

Uebler Fietsendragers

Uebler fietsendragers staan bekend om hun hoge kwaliteit met een prijskaartje. In tegenstelling tot Thule heeft Uebler een wat kleiner aanbod met alleen trekhaakdragers en disseldragers.

Als je opzoek bent naar een fietsendrager die meerdere jaren meegaat zonder je teleur te stellen, dan ben je bij Uebler aan het goede adres. Door samenwerkingen aan te gaan met grote automerken zoals Porsche en Mercedes probeert Uebler fietsendragers een zo goed mogelijke kwaliteit te bieden. De Uebler fietsendragers zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en afgewerkt met kwalitatief goede producten. Hoewel je dit wel meer voelt in je portemonnee, is het toch wel erg fijn om te weten als je een dure (elektrische) fiets achter je auto wilt hangen.

Modellen Uebler Fietsendragers

Uebler heeft enkel trekhaak- en disseldragers. Wel is er keuze tussen dragers voor 2,3 of 4 fietsen en voor verschillende type auto’s (Hybride auto’s hebben een andere trekhaak dan andere type auto’s). Onderstaande een klein overzichtje van de Uebler trekhaak- en disseldragers:

Trekhaakdragers
In de categorie trekhaakdragers heeft Uebler op het moment 3 verschillende series. De X, P en F serie. In deze series zitten weer dragers die geschikt zijn voor 2, 3 of 4 fietsen.

De X-serie
De dragers in de X-serie zijn helemaal inklapbaar en erg lichtgewicht. Desondanks zijn ze geschikt voor elektrische fietsen. Uiteraard wordt er wel betaald voor deze luxe.

  • Uebler X21 S (geschikt voor 2 fietsen)
  • Uebler X31 S (geschikt voor 3 fietsen)

De P-serie
De P-serie is kantelbaar, waardoor de bagageruimte met fietsen evengoed nog bereikbaar is. Daarnaast is het nog mogelijk om de dragers uit te breiden, als je bijvoorbeeld een extra fiets meewilt. Hier zijn dan weer aparte sets voor verkrijgbaar

  • Uebler P22 S (geschikt voor 2 fietsen, uit te breiden tot 3 fietsen)
  • Uebler P32 S (geschikt voor 3 fietsen, uit te breiden tot 4 fietsen)

De F-serie
De F-serie heeft het meest uitgebreide aanbod dragers. De F-serie heeft een speciaal ratelsysteem, waarmee je eenvoudig en snel je fiets kan bevestigen. Daarnaast is de F-serie ook nog inklapbaar, waardoor je de dragers makkelijk kan vervoeren en opbergen.

  • Uebler F22 (geschikt voor 2 fietsen. Ook verkrijgbaar in speciale ‘Hybride auto’ versie)
  • Uebler F32 (geschikt voor 3 fietsen)
  • Uebler F42 (geschikt voor 4 fietsen)

Disseldragers
De Disseldragers van Uebler zijn universeel en geschikt voor nagenoeg iedere caravandissel. De beschikbare modellen kunnen 2 fietsen transporteren en hebben een maximaal laadvermogen van 60kg.

  • Uebler DT1 (niet kantelbaar)
  • Uebler DT2 (kantelbaar)

Naast de Uebler fietsendragers zijn er ook nog een aantal handige accessoires verkrijgbaar. Zo zijn er speciale oprijgooten en opbergtassen. Deze zijn meestal apart verkrijgbaar.

Alles over fietsen