Sparta Pick-Up

Sparta Pick-Up

De Sparta Pick-Up is de hippe transportfiets van Sparta en is geïntroduceerd in 2011. Door zijn voorkomen werd deze fiets direct een groot succes en zijn er duizenden van verkocht. Het design is uniek en is er in 2 varianten: ‘normaal’ en ‘classic’. De normale variant heeft iets meer souplesse en de classic variant is iets harder en strakker gestyled. De Sparta Pick-Up is een echte transportfiets en word altijd geleverd met een voordrager en in sommige gevallen word er een krat of mand bijgeleverd wat de fiets wel echt af maakt!

Sparta Pick-up modellen

De populaire Sparta Pick-Up, word in veel verschillende modellen uitgegeven. Verschillen zijn vooral in design, remtypes en versnellingen.

  • Sparta Pick-Up Classic N3
  • Sparta Pick-Up Classic N7
  • Sparta Pick-Up N3
  • Sparta Pick-Up RN
  • Sparta Pick-Up RN7
  • Sparta Pick-Up Xtra

Voordelen van de Sparta Pick-Up serie

De populaire Sparta Pick-Up fietsen hebben verschillende voordelen. Het is een erg populaire transportfiets, een nadeel is dus dat je niet de enigste bent met deze fiets. Voordelen zitten hem vooral in de bredere banden (47 mm), standaard een voor- en achterdrager, dubbel standaard, stuur blokkering en voor in België is er een optionele extra remset.

Deze Sparta is een echte no nonsense fiets voor een goede prijs, wat mede zijn populariteit bepaald heeft natuurlijk. Daarnaast is hij gewoon goed en breed in de markt gezet door Sparta zelf. Hij is uitgegeven in een aantal verschillende kleuren, namelijk: mat zwart, mat blauw, blauw, bruin en wit.

Specificaties van de Sparta Pick-Up

Onderstaand een overzicht van alle specificaties en prijspunten van de Sparta Pick-Up. Zoals zichtbaar is, is de Pick-Up uitgebracht met 3 verschillende aantallen in versnellingen namelijk: 1,3 en 7. Hierdoor loopt de prijs uiteen van € 399,- tot € 599,-. Echter is de Pick-up online te verkrijgen voor een veel betere prijs, de moeite waard dus daar ook eens te kijken.

onderdelen onderdelen Prijs
Aantal versnellingen 1 € 399,-
3 € 499,-
7 € 599,-
Merk versnelling Shimano
Versnellingstype Nexus
Achterrem Terugtraprem
Voorvork Vast
Stuurpen Vast
Zadelpen Vast
Koplamp Batterijverlichting met on/off schakelaar
Achterlicht Batterijverlichting met on/off schakelaar
Frame materiaal Staal
Slot Basic, ART gekeurd
Kleur Black , Black Matte
Model Dames , Heren
Maat 49, 53, 57, 61 of 65

Alles over fietsen