Sparta Mojo

Sparta Mojo

De Sparta Mojo 2015

Een praktische transportfiets

De Sparta Mojo is een verfijnde transportfiets met een handige voordrager. Deze is namelijk lekker smal waardoor hij gemakkelijk in ieder fietsenrek past. Een heerlijke fiets dus voor naar het station, school of werk. Daarnaast heeft hij een typerend frame waarmee je voor de dag kan komen. De Mojo transportfiets is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Allemaal hebben ze veilige rollerbrakes en voor- en achterverlichting welke op batterijen werkt. De stuurpen is verstelbaar en als een echte transportfiets heeft de fiets een tweebeenstandaard en stuurblokkering. Standaard komt hij met een ART goedgekeurd slot van AXA. Dankzij de gesloten kettingkast en de two-tone banden is deze fiets vrijwel onderhoudsvrij.

Drie varianten

De Sparta Mojo is verkrijgbaar als 3- of 7-speed en is afgemonteerd met hoogwaardige Shimano Nexus onderdelen. Het herenmodel is verkrijgbaar in mat groen en zwart, het damesmodel in donkergroen en zwart. De elektrische variant is zowel als heren als dames alleen verkrijgbaar in het zwart.

Sparta Mojo Electric

De Sparta Mojo Electric heeft voorwielaandrijving. Hierdoor krijg je het gevoel door je fiets naar voren te worden getrokken. Een heerlijk gevoel voor iedereen die lekker snel wilt gaan. Deze fiets heeft een vrijloopmotor waardoor je ook zonder ondersteuning lekker licht kan fietsen. Ideaal dus mocht je met een lege accu komen te staan. Die accu kun je overigens zelf kiezen waarbij je twee opties hebt. De standaard accu heeft een actieradius van 17 – 59 km. Voor een grotere actieradius is er ook een betere accu met een bereik van 22 – 80 km. De actieradius is afhankelijk van de weersomstandigheden, het wegdek, de berijder en uiteraard de stand waarin wordt gefietst.

Alles over fietsen