Sparta Granny

Sparta Granny

De Sparta Granny is dé omafiets van deze tijd. De Sparta Granny is een omafiets met een opvallend design waar Sparta écht werk van gemaakt heeft. De fiets is verkrijgbaar in verschillende prints en uitvoeringen en kan evt. uitgevoerd worden met een voordrager of elektrische worden uitgevoerd. Een erg gewild model is de Sparta Granny met Oilily design. Ook is er een All-Seasons variant met bredere banden, handwarmers aan het stuur en een bijpassend zadeldekje. Het mooie aan deze fiets is dat er bij elke variant en design ook een bijpassende kindervariant hoort, zo kunnen hippe moeder en kind in stijl met elkaar fietsen.

Sparta Granny serie

Onderstaand een overzichtje van Sparta Granny fietsen uit dezelfde serie:

  • Sparta Granny N3 2014 Dames
  • Sparta Granny All Seasons N3 Dames
  • Sparta Granny Oilily 2014 Dames
  • Sparta Young Granny
  • Sparta Young Granny Oilily N3 20, 24 en 26 inch

Voordelen van de Sparta Granny

Sparta Granny Young 24 inch
De Sparta Granny Young Fluor 24 inch.

Met deze fiets mag je gezien worden, het is namelijk een originele omafiets die je niet overal ziet. Wat steeds vaker te zien is, zijn de moderne en hippe designs op een qua constructie klassiek model fiets. Sparta heeft ook haar best gedaan op een aantal verschillende opvallende designs op de Granny. Optineel voor deze omafiets zijn een voordrager en versnellingen. Verder is deze fiets ook beschikbaar voor de kleintjes als kinderfiets, deze wordt dan aangeduid als: “Jongens”, “Meisjes”, “Young” of “kinder”.

Specificaties Sparta Granny

Relatief gezien zijn er weinig verschillende modellen in deze Sparta fietsen serie. Echter hebben we hier de specs van de meest verkochte variant de Sparta Granny N3.

Aantal versnellingen 3
Merk versnelling Shimano
Versnellingstype Nexus
Voorrem Rollerbrake (anti blokkeer rem)
Achterrem Rollerbrake (anti blokkeer rem)
Voorvork Vast
Stuurpen Vast
Zadelpen Vast
Koplamp Batterijverlichting met on/off schakelaar
Achterlicht Batterijverlichting met on/off schakelaar
Frame materiaal Aluminium
Slot Basic, ART gekeurd
Kleur Graphite
Model Dames
Maat 47, 50, 53, 56 of 60

Alles over fietsen