Gazelle Orange

Gazelle Orange

De Gazelle Orange is een klassieker van Gazelle. De Gazelle Orange is uitermate geschikt alledaags en recreatief gebruik. Er zijn veel verschillende varianten van dit model uitgebracht. De Gazelle Orange is bij uitstek dé beste stadsfiets die Gazelle voor de gemiddelde Nederlandse fietser. De combinatie van looks, zithouding en fietscomfort maken deze fiets zeer geschikt voor het gebruik in Nederland.

Gazelle Orange modellen

Een fiets familie is eigenlijk een reek fietsen die allemaal gebruik maken van hetzelfde frame, in dit geval hebben we het over de Gazelle Orange, onderstaand een lijst met de beschikbare fietsen (houd er rekening mee dat van bijna ieder model ook een elektrisce variant is onder de noemer: Innergy of Nuvinci).

  • Gazelle Orange C7+
  • Gazelle Orange C8+
  • Gazelle Orange EM
  • Gazelle Orange Lite
  • Gazelle Orange Plus
  • Gazelle Orange Pure

Voordelen van de Gazelle Orange

enkele van de vele voordelen van deze fiets zijn: dat u altijd veilige verlichting heeft dankzij de automatische en geruisloze dynamo die verwerkt is in de voorwielnaaf. De mooie voorlamp is steviger en zal minder snel beschadigen omdat deze is geïntegreerd in het voorspatbord. Verder is de fiets zeer onderhoudsarm door mooie gesloten FlowLine kettingskast, welke niet alleen uw ketting beschermt, maar deze ook op de juiste spanning houdt.

Het frame heeft een speciale framegeometrie, dit zorgt ervoor dat u comfortabel fietst en altijd de juiste zithouding heeft. Verder is de Gazelle Orange een hele populaire fiets en is deze compleet uitontwikkeld tot de topfiets die hij heden ten dagen is!

Specificaties Gazelle Orange C7+

De Gazelle Orange C7+ is op dit moment een hele goede uitgave van Gazelle en valt onder de topmodellen. Hieronder hebben we een handig overzicht voor u gemaakt met de specificaties van deze fiets.

Onderdelen Onderdelen
Achterlicht B-Vision Banden Continental Townride 37-622
Koplamp Gazelle FenderLight Bagagedrager Gazelle Citysport
Dynamo naaf Kettingkast Flowline 2
Frame aluminium Slot ART gecertificeerd
Voorvork verende voorvork Gewicht 19,3
Handvatten Gazelle Aerowing II Vario Comfort, verstelbaar Versnellingen 7
Remsysteem Rollerbrakes Framehoogte heren 49, 53, 57, 61, 65
Remsysteem voor Rollerbrakes Framehoogte dames 49, 53, 57, 61
Remsysteem achter Rollerbrakes Kleuren man black mat, Industry grey
Afmontage Shimano Nexus Kleuren vrouwen black mat, premium white, Industry grey
Zadel Selle Royal Herz
Zadelpen verende zadelpen

Alles over fietsen