Gazelle Miss Grace

Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss grace is een stevige, maar iets wat zware transportfiets van Gazelle. Het is een fiets met een hip design die tegen een stootje kan. Er zit altijd een stevige voordrager op, waardoor je als je spullen vervoerd deze altijd in het oog kunt houden. Verder is de Gazelle Miss Grace ook heel compleet en voorzien van alle basics en tevens uit te breiden met een achterdrager. Sommige modellen worden bij levering voorzien van een mooie mand of krat op de voordrager. De lijn van de Gazelle Miss Grace is wel iets kleinder dan we gewend zijn van fietseries van Gazelle, dit komt doordat deze fiets alleen uitgebracht is in een damesmodel.

Gazelle Miss Grace Modellen

Een fietsfamilie is dus een reeks met fietsen die hetzelfde frame gebruiken, in dit geval hebben we het over de Gazelle Miss Grace. Hieronder een overzichtelijk lijstje met verschillende Gazelle Miss Grace modellen. De T modellen zijn fietsen met “normale versnellingsnaaf”, echter de Innergy en Hyrbid F variant zijn elektrische fietsen. De Innergy word per 2015 niet meer verkocht en de Miss Grace Holland Editie is alleen verkocht in 2012 en 2013.

  • Gazelle Miss Grace T3 / T7 / Hybrid F)
  • Gazelle Miss Grace Innergy (Verouderd model)
  • Gazelle Miss Grace Holland Editie (verouderd model)

Speciale Holland Editie

Gazelle Miss Grace Holland
De Gazelle Miss Grace Holland editie uit 2012

Er is een speciale editie van de Gazelle Miss Grace uitgebracht in 2012. Dit was een oranje model met een speciale print en een speciaal gedesignde hoes in de mand op de voordrager. Dit model was dit jaar erg populair. Onderstaand een foto van deze pracht editie van deze fiets.

Adviesprijzen Miss Grace

De Gazelle Miss Grace is op 3 prijspunten in de markt gelegd, waarvan één elektrische fiets. Één model heeft 3 en de ander 7 versnellingen. Omdat de fiets vrij zwaar is, is het raadzaam voor de 7 versnellingen variant te gaan, want dan heb je als bestuurder iets meer controle over de zwaarte van trappen.

  • Miss Grace T3, adviesprijs €699,-
  • Miss Grace T7, adviesprijs €779,-
  • Miss Grace Hybrid F, adviesprijs €1399,-
  • Miss Grace Innergy (niet meer te koop)
  • Miss Grace Holland (niet meer te koop)

Alles over fietsen