Gazelle Bloom

Gazelle Bloom

De moederfiets van het koninklijke merk Gazelle, de Gazelle Bloom. De Gazelle Bloom is een echte stevige moederfiets die speciaal ontworpen is voor de moeders van deze tijd. De afstand tussen zadel en stuur is iets groter. Dit zorgt voor wat extra ruimte voor het kinderzitje. Ook is de Gazelle Bloom voorzien van een stevig dubbel standaard en een stuurslot. Verder is de Gazelle Bloom van alle gemakken voorzien en is de bagagedrager helemaal klaargemaakt voor een kinderzitje.

Van deze serie heeft Gazelle slechts 1 fiets uitgebracht:

  • Gazelle Bloom 28 inch

Gazelle Bloom, meest complete moederfiets van Nederland

Om met uw kinderen rond te fietsen stelt u natuurlijk extra eisen aan een fiets ten aanzien van veiligheid en betrouwbaarheid. Vandaar dat Gazelle, als één van haar ‘speciale fietsen’, de Gazelle Bloom heeft uitgebracht. Deze moederfiets van Gazelle laat u genieten van ieder moment met uw kinderen, dus ook als u onderweg bent. Het gevoel van veiligheid voor uw kinderen is hierbij volledig onder controle en kunt u comfortabel van a naar b komen. De fiets rijd daarnaast licht door de brede banden en een unieke geometrie, welke door Gazelle zelf is ontwikkeld.

Gazelle Bloom; de specificaties

De Gazelle Bloom is uitgerust met een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf welke u onderhoudsvrij kunt blijven gebruiken en zorgt voor comfortabele ritten. Ook heeft de Gazelle Bloom rollerbrakes welke zorgen voor een aangename remweg, waarbij de remming goed te doseren valt. De Bloom is uitgevoerd in 2 unieke kleuren; Premium White én Black mat. De adviesprijs ligt op € 899, maar online kunt u deze vaak goedkoper vinden of wordt deze aangeboden met extra accessoires!

Alles over fietsen