Cortina Utility U4

Cortina Utility

De Cortina utility series. De fietsen serie waar Cortina groot mee is geworden. Topmodellen uit deze serie zijn de Cortina U1, Cortina U4 en Cortina U5. De fietsen in deze serie variëren van basis no-nonsense fietsen tot zeer exclusieve, complete en uitgebreide fietsen. Varianten bevatten verschillende type remmen, zadels; leer, rubber of schuim, veringsmogelijkheden, verlichting en voor- en achterdragers.

Cortina Utility U1

Basic en robuust zijn de de basis geweest bij het ontwerp van de Cortina U1. De Cortina Utility U1 staat voor een combinatie van degelijkheid en weerzinwekkend en verrassend design. De Utility U1 fietsen zijn voorzien van een stevig frame, er is keuze in versnellingen; 1, 3, 5 of 7 versnellingen, ook kan er een voordrager bevestigd worden. Standaard komt je Cortina U1 met een terugtraprem en zonder versnellingen, maar deze is ook verkrijgbaar met handremmen en rollerbrakes. Ook de Cortina Utility U1 is uitgegeven in een speciale variant namelijk met de prints van “Lief!”.

Cortina Utility U4

Robuuste en transportfietsen van deze tijd. De Cortina U4 is de populairste Cortina op dit moment, de populairste kleur van deze fiets is rood en geleverd met een voordrager. De U4 is een uitermate handige en stevige fiets. Utility, handig in gebruik en dat geldt voor deze Cortina U4 helemaal! Ook bij deze fiets is door Cortina natuurlijk aan design gedacht, zo is de Cortina U4 verkrijgbaar in het: zwart, grijs, wit, blauw, rood en zelfs roze. En dit jaar is er ook een speciale Utility U4 verkrijgbaar namelijk in de kleur ALU-Brushed.

Cortina Utility U5

Niet de populairste uit de Cortina Utility serie, maar de Cortina U5 is wel de meest complete fiets van Cortina. De Cortina U5 is standaard al voorzien van een Shimano Nexus 7 versnellingssysteem, een voordrager en rollerbrakes. Deze Transportfiets is verder voorzien van een lekker zadel en is voorzien van dikke rede banden voor een prettige rijervaring.

Alles over fietsen