Cortina Roots

Cortina Roots

De Cortina Roots is dé stijlvolle moederfiets van Cortina. De Cortina roots is uitermate geschikt voor de jonge moeder van deze tijd. Het is een degelijke fiets met alle gemakken en voordelen van een moederfiets, maar dan in een modern en gestyled jasje. Zo kun je als moeder in stijl je kinderen naar school brengen zonder enige problemen of moeilijkheden bij opstappen, afstappen of parkeren.

Cortina Roots, 2 uitvoeringen

De Cortina Roots is er in 2 uitvoering en dat is voor de kwaliteit tegenover de prijs voor de fiets ook echt voldoende. De Cortina Roots is een top moederfiets die voorzien is van Spaninga Duxo verlichting, een Abus slot, Selle Royal zadel, Widek handvatten, jasbeschermers, Shimano Nexus 7 versnellingssysteem en rollerbreaks.

Verder is de Cortina Roots uitgevoerd met een extra stevige achterdrager en wat meer ruimte rondom het stuur voor de kinderzitjes. Ook heeft de Cortina Roots een stuurslot en een dubbele standaard zodat de fiets steviger staat als de kids in en uit het zitje moeten worden gehaald. De tweede de transportfiets uitvoering en is tevens voorzien van een voordrager!

  • Cortina Roots
  • Cortina Roots Transport

Specificaties van de Cortina Roots Transport

Onderstaand een handige tabel met daarin alle specificaties van de Roots Transport. Dit is de moederfiets variant met de voordrager. Een leuke complete moederfiets met een adviesprijs van €589,-.

Onderdeel
Frame Staal 50/57 cm
Versnelling Shimano Nexus 3-speed
Remmen Rollerbrake voor en achterrem
Stuurpen Verstelbaar
Verlichting voor Union Retro
Verlichting achter Union
Slot Abus Amparo ART**
Zadel Selle Royal Gipsy
Handvat Herrmans
Gewicht 22.5 kg
Wielmaat 28 inch

Kleurstelling Cortina Roots

De Roots moederfiets is verkrijgbaar in 3 kleuren, mat licorice, white pearl en mat rock ridge. Terugvertaald naar normale mensen en fietsen taal hebben we het over zwart, wit en grijs. Dat lijken initieel saaie kleuren, maar de manier waarop deze Cortina Roots is opgebouwd brengen deze basis kleuren echt het hipste in de moederfiets naar boven!

Alles over fietsen