Cortina Crush Corsair

Cortina Crush

De Cortina Crush, een vrij nieuwe serie fietsen van Cortina. De Cortina Crush fietsen zijn een bold variant van een amerikaanse cruiser. De fietsen zijn erg imposant en hebben een relaxte en misschien wat non-galante uitstraling. Dit fiets is bij uitstek ideaal om uzelf te vervoeren door de stad, daarnaast mag u echt gezien worden op deze unieke tweewieler!

Cortina Crush comfort

De Cortina Crush is een uitermate comfortabele fiets die u overal naartoe brengt. De fietsen worden uitgerust met 1, 3 of 7 versnellingen, maar echter is deze fiets niet echt geschikt voor afstanden van meer dan 10 km enkele reis. De brede banden dragen voor een groot deel bij aan het comfort dat de Cortina Crush biedt. Daarnaast is de fiets voorzien van een lekker breed Selle Royal Gipsey zadel. De fiets is niet zwaar (18kg) en heeft 28 inch wielen.

Cortina Crush uitrusting

De fietsen uit de Crush serie van Cortina zijn voorzien van alle nodige accessoires. Waaronder: een Abus Solid ART slot, Rollerbrakes voor en achter, een vaste stuurpen, een Buzaglo Nero verlichtingsset voor en een Union verlichting op batterij achter.

Deze fiets is eenvoudig uit te breiden met leuke accessoires. De fiets kan bijvoorbeeld helemaal aangekleed worden met een krat of mand op de standaard meegeleverde voordrager of worden voorzien van een optionele acterdrager waar extra tassen aan gehangen kunnen worden.

Alles over fietsen