Brinckers Fietsen

brinckers_logo

Nieuw op de fietsenmarkt is Brinckers fietsen. Dit fietsenmerk wil met zijn aanbod aan elektrische fietsen een nieuwe standaard neerzetten. Waar veel fietsmerken luxere opties aanbieden voor een meerprijs, biedt Brinckers deze opties aan bij het standaard model. Hiermee wil Brinckers een hogere standaard neerzetten in Performance, Design en Service.

Performance, Design en Service

De nieuwe standaard in performance is voornamelijk merkbaar in het elektrische motorsysteem van de Brinckers e-bikes en de meegeleverde accu. Bij elke Brinckers fiets wordt standaard een 375Wh accu meegeleverd, wat bij andere fietsproducenten standaard een 317Wh accu is. Hierdoor heeft een elektrische fiets van Brinckers een grotere standaard actieradius ten opzichte van andere e-bikes. Daarnaast levert het middenmotor model van Brinckers 80Nm aan kracht. Dit is de krachtigste middenmotor op de markt. Ook de voorwielmotor is met zijn 40Nm aan kracht de krachtigste voorwielmotor op de markt.

Brinckers fietsen hebben een ‘Smart Dutch Design’ en zijn altijd luxe afgewerkt. Dit is vooral zichtbaar aan het frame en de verschillende onderdelen die hierop zijn gemonteerd. Ook heeft iedere Brinckers fiets een luxe lcd-display.

Met meer dan 100 servicepunten en service aan huis, biedt Brinckers een nieuwe standaard in service. Wat wel opvalt, is dat het jonge merk alleen nog online te koop is en nog niet in de fysieke winkel, wat het merk vrij exclusief maakt.

De elektrische fietsen van Brinckers

Brinckers heeft de volgende modellen in het assortiment:

  • Brinckers Barcelona F7
  • Brinckers Bretagne M8

De naamgeving van Brinckers verwijst naar waarvoor de elektrische fiets voor is bedoeld. De Brinckers Barcelona heeft een voorwielmotor en is gemaakt voor woon-/werkverkeer en ritjes door vlak landschap. De Brinckers Bretagne heeft een sterke middenmotor en is daarmee ook geschikt voor fietstochten door de bergen. De M in de naam verwijst naar middenmotor en de F naar de voorwielmotor (Front). Het getal 7 of 8 duidt op het aantal versnellingen van de fiets.

Alles over fietsen