Batavus Snake 24 inch

Batavus Snake

De Batavus Snake is dé Kinderfiets uit de series van fietsen van Batavus. De Batavus Snake is er werkelijk in alle kleuren en maten. Iedere fiets is dan ook weer te verkrijgen met verschillende versnellingstypes en dergelijke. De Batavus Snake is ontwikkeld op het revolutionaire Y-frame. Dit is een handig frame wat genoeg hoogte biedt maar het ook gemakkelijk maakt voor kinderen om op de fiets te stappen.

Overzicht Batavus Snake modellen

Onderstaand een overzicht van alle Batavus Snake fietsen. Het grappige aan deze fietsenlijn is dat bijna iedere fiets in verschillende kleuren geleverd kan worden namelijk: zwart, grijs, blauw, rood, groen, oranje en geel.

  • Batavus Snake 12 inch Jongens
  • Batavus Snake 16 inch Jongens
  • Batavus Snake 20 inch Jongens
  • Batavus Snake 22 inch Jongens
  • Batavus Snake 24 inch Jongens
  • Batavus Snake 26 inch Jongens

Revolutionair Y-frame

Batavus heeft met het y-frame een mooi frame ontwikkeld voor de kinderfietsen.  Het is uitermate stevig en veilig, terwijl het nog steeds ligt van stuk is. Een ander bijkomend voordeel is dat kinderen eenvoudig op kunnen stappen door de knik in de buis.

Voordelen Batavus Snake

De voordelen van de Batavus Snake zijn dat hij standaard met batterij verlichting geleverd wordt en dat uw kind dus altijd veilig de weg op kan. Het frame is stevig en betrouwbaar. Het is de best verkochte kinderfiets van Nederland en dat is gezien zijn kwaliteit ook niet zo gek.

Specificaties Batavus Snake

De Snake is een unieke kinderfiets met een y-vormig frame wat zorgt voor stevigheid. Onderstaand een tabel met de specificaties voor deze Batavus. Er is hier uitgegaan van de 3 versnellingenvariant met 24 inch banden en deze is geschikt voor kinderen tot ca. 12 jaar.

Speed / versnellingen Shimano Nexus 3 versnellingen
Frame materiaal Aluminium
Voorvork Verende voorvork
Stuur Staal
Voorbouw / stuurpen Vast
Grips / Handvatten Kunststof
Remmen Terugtraprem met extra handremmen
Koplamp Batterij koplamp met aan/uit knop
Achterlicht Batterij achterlicht met aan/uit knop
Zadel Sportief zadel
Zadelpen Vast
Slot ABUS ringslot
Bagagedrager Stalen achterdrager
Gewicht in kg 10
Standaard Enkele poot
Framehoogte(s) in cm 42
Kleur(en) Wit/Zwart, Antra/Zilver mat, Grijs ma

Alles over fietsen