Batavus Quip

Batavus Quip

Niet voor niets is de praktische en trendy Batavus Quip genomineerd voor de titel Fiets van het jaar 2016. Deze onderscheidende fiets is met zijn opvallende kleuren, unieke voor- en achterdrager en hoge velgen een echte blikvanger. Wat de Quip helemaal uniek maakt, is het unieke ani-diefstal nummer in het frame. Naast de nominatie voor de titel Fiets van het jaar 2016 is de Batavus Quip ook erkend als Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015 en bekroond met de fameuze GIO Special Award for Excellence in de categorie Originaliteit!

Een praktische blikvanger

Als u de Quip voorbij ziet rijden, dan snapt u wel waarom deze fiets een echte eye-catcher wordt genoemd. Niet alleen de opvallende kleuren van de Quip zorgen hiervoor, maar ook het letterlijk unieke design van de Quip maakt deze fiets erg speciaal. Elke Quip is voorzien van een uniek anti-diefstal nummer in het frame en daarmee niet alleen uniek, maar ook erg praktisch!

Naast dit praktische anti-diefstal nummer zit de Quip bomvol andere praktische eigenschappen. De Quip heeft een robuust frame en een stevige voor- en achterdrager, waardoor het erg makkelijk is om diverse spullen mee te nemen op uw fiets! De voordrager heeft een smal ontwerp, waardoor de Batavus Quip eenvoudig in een vol fietsenrek is te parkeren.

Batavus Quip; de specificaties

De Batavus Quip is uitgerust met een Shimano Nexus 3 naafversnellingsnaaf welke zeer onderhoudsarm mis en waarmee u soepel kunt fietsen. Daarnaast is de Batavus Quip voorzien van rollerbrakes welke zorgen voor een aangename remweg, waarbij de remming goed te doseren valt. De Quip is beschikbaar in een heren- en een vrouwenmodel. De adviesprijs van de Batavus Quip is € 599, maar online kunt u deze vaak goedkoper vinden of wordt deze aangeboden met extra voordelen!

Alles over fietsen