Batavus Mambo

Batavus Mambo

De Batavus Mambo is het paradepaardje van Batavus. De Batavus Mambo is één van de best verkochte modellen uit de Batavus fietsenserie. De fiets is uitermate geschikt voor dagelijks en recreatief gebruik. Er zijn vele varianten van deze prachtfiets uitgebracht, verderop leest u hier meer over.

De fietsfamilie’s van Batavus zijn eigenlijk allemaal fietsen die zijn uitgebracht op hetzelfde frame in dit geval de Batavus Mambo. Onderstaand een overzicht met de verschillende Batavus Mambo modellen:

  • Mambo 5
  • Mambo 7
  • Mambo 7 LTD
  • Mambo Deluxe
  • Mambo Deluxe LTD
  • Mambo E-go

Batavus Mambo, uniek in zijn klasse

De Batavus Mambo is één van die fietsen die er uit blinkt. Deze topbatavus is voorzien van alle luxe en is goed verkrijgbaar, zowel online als in de ‘fysieke’ winkel. Online is de Batavus Mambo vaak een stuk betaalbaarder. De adviesprijs ligt op: € 799 en voor de ‘deluxe’ uitvoering ligt deze op: € 899. De Batavus Mambo komt in 3 mooie kleuren te noemen: “Snowleopard white”, “Taupe mat” en “Zwart mat”. Verder komt de Batavus Mambo met een Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf welke aangenaam “fietst” en onderhoudsarm is. Daarnaast is deze Batavus voorzien van rollerbrakes.

De Batavus Mambo Deluxe

Deze unieke uitvoering is uitgebracht om te gebruiken als moederfiets en doet het ook echt goed als het om het betere `moederwerk´ op de fiets gaat. Deze topper is voorzien van alle luxe net zoals de normale Mambo, echter heb je bij de deluxe variant ook nog een verstelbaar stuur. De extra ruimte tussen stuur en zadel komt goed van pas als er gebruik wordt gemaakt van een kinderzitje, welke speciaal voor de Mambo uitgebracht zijn, vraag hier maar naar bij uw dealer of online shop!

Veel fietsplezier op deze Batavus!

Alles over fietsen