Batavus Bub

Batavus Bub

De Batavus Bub is de hippe fiets van batavus. Met zijn unieke “paperclip-achtige” frame is de Bub echt een fiets van deze tijd. Het is een robuuste no-nonsense fiets, met een stalen frame en terugtraprem,  die zijn werk goed doet in de stad. De Batavus Bub komt in verschillende modellen en types. Verder is de Batavus Bub uit te breiden met een voor- en achterdrager én is er een speciale Bub mand om voorop de fietsendrager te plaatsen. De Bub is net zoals andere fietsen uit dit topmerk voorzien van alle nodige accessoires bijvoorbeeld: verlichting, remmen, snelbinders en een ringslot door het achterwiel.

Batavus Bub modellen en accessoires

Onderstaand een overzicht met alle beschikbare Bub-XL fietsen:

  • Batavus Bub XL
  • Batavus BUB XL Plus (voorzien van een voordrager, waar evt. een krat of mand of bevestigd kan worden)

Verder heeft Batavus nog een drietal accessoires op de markt gebracht speciaal voor de Bub:

  • BuB Mand Deco
  • BUB Achterdrager
  • BUB voordrager mand type

Batavus Bub WK-aktie

Batavus heeft een speciale variant gemaakt van de Bub, namelijk de Batavus Bub WK Editie. Het is niet duidelijk of deze ook daadwerkelijk voor de consument te koop is, of dat deze alleen gefabriceerd is voor promotie doeleinden.

Batavus Bub WK editie
De Oranje – rood wit blauw – editie van de Bub voor het WK 2014

Batavus Bub Postcode Loterij

Voor de Postcode Loterij heeft Batavus ook een Batavus Bub geheel in stijl uitgebracht. Deze is wit met roos en alleen te winnen via de Postcode Loterij en wordt niet los verkocht. Het is dezelfe Batavus als de Bub die in de fietsenwinkel gekocht wordt, met 3 versnellingen en een terugtraprem.

Batavus Bub Postcodeloterijfiets
De Postcode Loterij editie van de Bub voor winnaars van de Postcode Loterij.

Batavus Bub Serious request

Voor het goede doel heeft Batavus de Bub beschikbaar gesteld. Als deelnemers €10,- doneerde aan het goede doel, de serious request actie, dan konden ze kans maken op de Batavus Bub XL met voordrager.

Alles over fietsen