Zadeltas voor je fiets

Zadeltassen – Alles op een rijtje

Op deze pagina vertellen we je alles over zadeltassen. Je weet wel, die handige fietstassen voor onder je zadel. Het maakt eigenlijk niet uit op wat voor fiets je nou fietst, een zadeltasje komt altijd van pas. Dus of je nu lekker een ontspannen rit op je elektrische fiets door de duinen maakt, of enorm afziet op je racefiets in de hoge bergen, je kunt altijd wel een zadeltasje gebruiken. Zadeltassen zijn eenvoudig te bevestigen met bijvoorbeeld een klittenband onder je zadel. Door het stevige materiaal zijn deze soort fietstassen daarnaast ook waterdicht.

Zadeltassen: Ga goed voorbereid op pad

Je kent het wel, ben je net lekker onderweg, krijg je plotseling een lekke band. Nog vervelender is het als je er niet geen Fietsenwinkel in de buurt is. Met een zadeltasje voorkom je dit soort ergernissen, want hierdoor heb jij altijd een reparatiesetje of een nieuwe binnenband bij de hand. Uiteraard is een wat grotere zadeltas ook geschikt voor je routekaarten e.d.
Kortom een zadeltas hoort eigenlijk op iedere fiets. Er zijn verschillende soorten merken die een zadeltas in hun assortiment hebben. Zo heb je de merken SKS, Basil en XLC, die voor elke fiets de mooiste fietstassen hebben.

Ben je niet ge├»nteresseerd in een zadeltas, maar liever een andere fietstas? Kijk dan eens bij de categorie├źn enkele fietstassen, dubbele fietstassen, schoudertassen, stuurtassen of kindertassen.

Alles over fietsen