schoudertas fiets

Schoudertassen – Alles op een rijtje

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten voor de aanschaf van een schoudertas op de fiets. Een schoudertas is de meest praktische fietstas op de fiets. Voor een scholier is het ideaal om zijn spullen hierin op de fiets mee te nemen, terwijl het voor andere juist weer handig is om met een schoudertas naar je werk te fietsen. De schoudertassen zijn allemaal eenvoudig af te stellen, waardoor hij bij iedereen lekker en comfortabel zit. De schoudertassen zijn speciaal gemaakt voor het vervoer op de fiets. Dat wil dus zeggen dat ze van stevige kwaliteit zijn. Ze zijn niet alleen waterdicht, wat er voor zorgt dat je bagage droog overkomt, maar door de hoogwaardige kwaliteit blijven je spullen ook nog eens goed beschermd.

Schoudertassen: Ideaal voor je fiets

Uiteraard kun je de schoudertassen om je schouder hangen, maar het verschil met de schoudertassen die speciaal gemaakt zijn voor de fiets, is dat ze ook eenvoudig aan je fiets te bevestigen zijn. Op deze manier wordt je schouder niet constant belast. De meeste fiets schoudertassen hebben een hoge kwalitieit. Toch zitten er wel degelijk verschillen in het materiaal of de afwerking van de stof. Zo zijn er schoudertassen die gemaakt zijn van leer, maar ook fietstassen die gemaakt zijn van waterafstotend polyester/katoen. Tot slot zit er natuurlijk veel verschil in het design. Dus of je nu een scholier, student, huisvrouw of zakenman bent, er is altijd wel een passend design, die past bij jou en bij je fiets. De fiets schoudertassen worden gemaakt door verschillende merken, zoals Basil en New Looxs.

Ben je niet op zoek naar een schoudertas als fietstas? Kijk dan eens bij de enkele of dubbele fietstassen, zadeltassen, rugtassen of stuurtassen.

Alles over fietsen