Ortlieb Fietstas

Rugtassen – Alles op een rijtje

Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft wanneer u van plan bent om een nieuwe rugtas of rugzak speciaal voor het fietsen aan het schaffen. Een rugtas voor op de fiets is namelijk niet zomaar een rugzak, maar behoort tot de echte fietstassen. Dat wil zeggen dat deze rugtassen, net zoals fietstassen, voorzien van zeer goede bescherming en een hoog comfort. De markt binnen de rugtassen is zeer groot, bedenk daarom goed waarvoor en wanneer u deze rugzak wilt gebruiken. Bent u bijvoorbeeld een sportieve fietser of neemt u de rugzak elke dag mee naar school of werk? √Čen ding is zeker, u wilt dat uw spullen veilig en droog overkomen.

Rugzak of Rugtas: Bescherming en comfort

De rugtassen zijn vaak van stevig en waterdicht materiaal gemaakt, zoals het zeil van een vrachtwagen. Dit zorgt ervoor dat u er zeker van bent dat spullen in uw rugzak niet nat worden. Daarnaast hebben ze verschillende afsluitingen, zoals ritssluiting, rolsluiting of klittenband van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk moet een rugzak lekker comfortabel zitten, daarom kunt u de rugzak zelf eenvoudig afstellen zodat deze lekker op om uw schouders op de rug hangt. De fietstassen zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren, zoals blauw, rood of geel. Wilt u liever een nette rugzak, kies dan voor een zwarte of grijze kleur. De belangrijkste merken binnen deze speciale fiets rugtassen zijn New Looxs, Ortlieb en Thule.

Wilt u liever een andere fietstas dan een rugtas? Kijk dan eens bij de enkele of dubbele fietstassen, stuurtassen, zadeltassen of schoudertassen.

Alles over fietsen