dubbele fietstas

Dubbele Fietstassen – Alles op een rijtje

Op deze pagina vind u alles wat u moet weten over de dubbele fietstas. De dubbele fietstas is de meest gangbare fietstas binnen de fietstassen en is niet meer van het straatbeeld weg te denken. Ga maar eens na, of je nu moeders over straat ziet fietsen op weg naar de supermarkt, of de krantenbezorger die bij jou de krant of folders komt bezorgen. Maar één ding hebben de gebruikers van de dubbele fietstas gemeen, ze moeten veel spullen vervoeren. Hierdoor is het extra van belang dat de fietstas erg degelijk is en uiteraard voorzien is van het beste materiaal (dit is vaak te vergelijken met een soort traktorzeil). Bovendien is een dubbele fietstas eenvoudig op je achterdrager te bevestigen.

Dubbele fietstassen: Kwaliteit en Zekerheid

Binnen de dubbele fietstassen zijn er verschillende merken actief. De belangrijkste merken zijn bijvoorbeeld de Nederlandse merken New Looxs en Basil, het Duitse Ortlieb of het welbekende Zweedse Thule. Elk merk heeft natuurlijk zijn voor en nadelen, maar je kunt er vanuit gaan dat je bij deze merken betaalt voor een zeer goede kwaliteit. Zo ben je er altijd zeker van dat je dubbele fietstas past bij je fietst. Let er daarnaast op dat je kiest voor een duurzame fietstas, zodat je er lange tijd mee vooruit kun. Een dubbele fietstas heeft namelijk te maken met allerlei extreme omstandigheden, zoals zware spullen of hevige regenval.

Ben je niet op zoek naar een dubbele fietstas? Kijk dan eens bij de categorieën: enkele fietstassen, schoudertassen, zadeltassen, stuurtassen of rugtassen.

Alles over fietsen