kettingslot

Kettingslot

Bescherm uw fiets tegen diefstal met een kettingslot. Een kettingslot zorgt er namelijk voor dat u met een gerust hart uw fiets ergens neer kunt stallen. Het handige van een kettingslot als fietsslot, is dat je eenvoudig je fiets ergens aan vast kunt maken. Hierbij kunt u denken aan een lantaarnpaal naast de weg, een hekje aan de gracht, of het fietsenrek op school of bij de supermarkt. Kettingsloten zijn gemaakt van een stevige kwaliteit en zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Kettingslot: Een betrouwbaar fietsslot

De Kettingsloten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Dus of je nu een kort (65 cm) of lang (150 cm) fietsslot nodig hebt, een kettingslot heeft altijd uw ideale lengte. Daarnaast kunt u er zelf voor kiezen om het slot met een cijfercode op slot te doen of gewoonweg met een sleuteltje. Uiteraard zijn de kettingsloten ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals, rood, blauw of zwart.
Naast een kettingslot zijn er nog verschillende andere soorten fietssloten. Beschikt uw fiets bijvoorbeeld over een ringslot met insteekoptie, dan is een insteekslot misschien wel wat voor u. Deze heeft dezelfde voordelen als een kettingslot, maar wordt eenvoudig bevestigt aan je ringslot. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een stevig kabelslot, ringslot of vouwslot. Kortom, als u geen kettingslot neemt, is er altijd wel een fietsslot wat beter bij u en uw fiets past.

Nog een keer alle soorten fietssloten op een rijtje:

Alles over fietsen