Stalen fietsmand

Stalen Fietsmand

Een Stalen fietsmand is een degelijke fietsmand en komt voor in allerlei soorten en maten. Hier leggen wij graag in het kort uit waar u op moet letten bij de aanschaf van een stalen fietsmand. Net als iedere fietsmand, is ook deze geschikt voor het vervoeren van zware boodschappen en/of schoolspullen. Tevens bestaan er speciale dierenmand, zodat ook uw huisdier veilig mee kan op de fiets. Een stalen fietsmand betekent niet alleen degelijkheid, maar staal is ook een stevig en duurzaam materiaal. Hierdoor kunt u lekker lang van de fietsmand genieten. Hieronder is overzichtelijk weergegeven waar u op dient te letten wanneer u overweegt een stalen fietsmand te kopen.

Stalen Fietsmand: Bevestiging & Onderhoud

Een kunststof fietsmand wordt beschikt vaak over een stuurbevestiging. Heel eenvoudig kunt u deze mand aan het stuur hangen. De andere manier om uw stalen fietsmand op de fiets te bevestigen, is om deze op je bagagedrager te zetten. Er is echter één minpunt, en dat is dat vaak de bevestingsset los aangeschaft dient te worden. Dankzij een stalen fietsmand bent u ervan verzekerd dat u de mand altijd kunt gebruiken, zelfs in barre weersomstandigheden. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een rieten of kunststof fietsmand, die vaak wat kwetsbaarder zijn. Benieuwd naar de verschillende merken? Kijk dan eens naar Basil of New Looxs Fietsmanden. De prijs/kwaliteit verhouding van beide merken is prima en u heeft de keus uit een kleine, middel, of grote fietsmand. Toch liever een ander merk? Bekijk dan eens de volgende merken GMG Yepp Fietsmanden, Thule of Widek (kinder manden).

Met deze tips vindt u altijd een stalen fietsmand die perfect bij u past. Liever wat anders dan een stalen fietsmand? Kijk dan eens bij onderstaande categorieën:

Of ga terug naar Fietsaccessoires

Alles over fietsen