Rieten Fietsmand Kopen

Rieten Fietsmand

De Rieten Fietsmand is een van de meest populaire en gangbare fietsmanden. Op deze pagina vind u belangrijke informatie die u kunt gebruiken bij de aanschaf van uw rieten fietsmand. Deze fietsmand is ideaal voor het vervoeren van uw boodschappen, schoolspullen of zelfs een hond of ander huisdier. Het riet zorgt ervoor dat deze mand een stevige kwaliteit heeft. Wees daarom niet bang wanneer je van plan bent om zware spullen mee te nemen, want een rieten fietsmand kan een aardig gewicht meedragen. Hieronder vindt u overzichtelijk waar u op moet letten indien u overweegt een rieten fietsmand te kopen.

Rieten Fietsmand: Bevestiging & Onderhoud

De rieten fietsmanden zijn vaak eenvoudig te bevestigen. Maar let op: soms is het noodzakelijk om de bevestigingsset hierbij los aan te schaffen. Sommige manden zijn alleen geschikt voor het plaatsen op een voordrager, terwijl andere fietsmanden alleen te plaatsen zijn op de bagagedrager van uw fiets. Bedenk daarom van te voren goed, waar u uw rieten mand wilt plaatsen. Aangezien het materiaal van de fietsmand van riet is, dient u er op te letten dat de fiets niet tot nauwelijks buiten gestald wordt. Hierdoor zal de mand veel langer meegaan. Is het niet mogelijk de fiets binnen te stallen, overweeg dan een kunststof of stalen fietsmand. De grootste merken binnen rieten fietsmanden zijn Basil en New Looxs Fietsmanden. De prijs/kwaliteit verhouding van beide merken is zeer goed. Liever een ander merk? Zoek dan eens naar GMG Yepp Fietsmanden, Thule of Widek.

Met deze tips vindt u altijd een rieten fietsmand die perfect bij u past. Liever iets anders dan een rieten fietsmand? Kijk dan eens bij onderstaande categorie├źn:

Of ga terug naar Fietsmanden of Fietsaccessoires

Alles over fietsen