kunststof fietsmand kopen?

Kunststof Fietsmand

De kunststof fietsmand is een fietsmand die verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Op deze pagina is de belangrijkste informatie te vinden die u nodig heeft bij de aanschaf van een kunststof fietsmand. Deze fietsmand is ideaal voor het vervoeren van zware boodschappen of schoolspullen. Doordat de mand is gemaakt van kunststof, is dit vaak een erg duurzame mand met een goede kwaliteit. Hieronder is overzichtelijk weergegeven waar u op dient te letten wanneer u een kunststof fietsmand koopt.

Kunststof Fietsmand: Bevestiging & Onderhoud

Een kunststof fietsmand wordt, middels een eenvoudig en stevig systeem, vaak aan het stuur bevestigd. Daarnaast zijn er ook manden die je vast kunt zetten op je voordrager of bagagedrager. De bevestigingsset wordt vaak niet meegeleverd en dient vaak los besteld worden, wees daarvan bewust! Het kunststof zorgt ervoor dat deze fietsmand gebruikt kan worden bij alle weersomstandigheden. Bent u toch niet overtuigd van kunststof als materiaal, kijk dan eens naar een mooie rieten fietsmand, of eentje van staal. Er zijn verschillende merken die mooie en kwalitatief goede kunststof fietsmanden fabriceren bijvoorbeeld Basil of New Looxs Fietsmanden. De prijs/kwaliteit verhouding van beide merken is zeer goed te noemen. Toch liever een ander merk? Zoek dan eens naar GMG Yepp Fietsmanden, Thule of Widek (kinder manden).

Met deze tips vindt u altijd een rieten fietsmand die perfect bij u past. Liever iets anders dan een rieten fietsmand? Kijk dan eens bij onderstaande categorieen:

Of ga terug naar Fietsmanden of Fietsaccessoires

Alles over fietsen