Een Gazelle fiets kopen

Het kopen van een nieuwe fiets wordt de laatste jaren steeds makkelijker door de opkomst van de online webwinkels. Neem bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe elektrische Gazelle fiets. Voorheen was het alleen mogelijk om bij een fietsenwinkel in het dorp of in de stad de fiets te kopen en hierover informatie te krijgen. Ook voor service was de lokale fietsenwinkel de enige optie.

Sinds de opkomst van het internet is het echter steeds makkelijker om informatie in te winnen over die nieuwe elektrische Gazelle fiets en om recensies van andere mensen hierover te lezen. Hierdoor is de consument een stuk beter op de hoogte van de informatie over deze fiets.

Later bleek ook een aankoop steeds makkelijk online gedaan te kunnen worden, zo ook de aankoop van een fiets.  In Nederland is Fietsenwinkel.nl een erg grote online aanbieder van fietsen. Deze online fietsenwinkel biedt een groot aanbod aan fietsen en informatie.

Waarom online kopen?

De consument staat dus voor de keuze om de fiets online te kopen of toch bij de lokale fietsenmaker. Veel mensen kiezen er voor om de fiets gewoon bij de lokale fietsenmaker te kopen, maar een steeds groter wordende groep koopt de fiets online.

Een groot voordeel van het online kopen van een fiets zijn de zeer scherpe prijzen die deze online winkels weten aan te bieden. Zo heeft Fietsenwinkel.nl een groot aanbied fietsen die stuk voor stuk goedkoper zijn dan welke lokale fietsenwinkel dan ook.

Biedt Fietsenwinkel.nl dan wel de service van een fietsenwinkel in de buurt? Dat is iets wat veel consumenten zichzelf nog afvragen. In de loop der jaren weet Fietsenwinkel.nl hier erg goed op in te spelen, door op verschillende manieren service te bieden. Zo heeft u, net als bij een lokale fietsenmaker, de volledige garantie, verschillende servicepunten in heel Nederland waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw fiets en kunt u altijd bij Fietsenwinkel.nl terecht met uw vragen door ze te bellen, chatten of mailen.

Naast de service willen veel consumenten de fiets graag eerst zien voordat ze de knoop doorhakken. Fietsenwinkel.nl heeft ook hiervoor een oplossing gevonden. Bij maar liefst 35 winkels in Nederland kan de consument, bijvoorbeeld zijn elektrische Gazelle fiets eerst zien en uitproberen voordat hij/zij deze koopt. Ook kan de consument de fiets online bestellen, deze laten bezorgen en deze vervolgens weer terugsturen wanneer de fiets niet bevalt! Zo heeft de consument net wat extra zekerheid in huis!

Alles over fietsen